Topperbox

De TopperBox™ is een uniek product. Het is één van de weinige slaapsystemen ter wereld die speciaal is ontworpen en geconstrueerd voor een toepassing in een luxe hotelomgeving en in staat is om een breed publiek te bedienen van een comfortabele nachtrust.

Iedere slapende gast heeft zijn eigen module waarin 2 lagen 7-zone pocketveren in zijn verwerkt. Hierop wordt een topper gelegd en afgedekt met de Topperplaid™. De zelfdragende modules staan op 4 hoekpoten en worden met een verwisselbare hoes afgewerkt.

In samenwerking met ons Experience panel hebben wij de afgelopen jaren feedback verzameld en uitgebreid getest. Als deze informatie is verwerkt in ons opnieuw verbeterde slaapsysteem TopperBox™ 2.1. Een 100% kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Een memorabel verblijf in een hotel wordt vooral bepaald door een goede nachtrust in een mooie en comfortabele omgeving.

Zou het niet mooi zijn dat je, na je overnachting in het hotel, het hotelbed zou kunnen meenemen? Zeg maar hotel at home. Het ultieme hotelkamer gevoel in je slaapkamer. Dat kan met TopperBox™. Wij geven je de gelegenheid om thuis elke nacht op je favoriete hotelbed te slapen.

Dit luxe hotelbed wordt compleet geleverd en bestaat uit: twee TopperBox™ 2.1 modules inclusief premium hoekpoten, een Visco topper en de unieke gepatenteerde TopperPlaid™. Het bed is leverbaar in 7 kleuren. De Topperbox is leverbaar in de maten: 160×210, 180×210 en 200×210.

Heb je nog vragen? Wil je een keer proefslapen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!