MatrazZ™ slaapsysteem

Geplaatst op

MatrazZ™ – wat is het?

MatrazZ™ is een trendy slaapsysteem waarbij het matras de eyecatcher is, een soort van “big bed”. Ideaal voor slapers die houden van een Urban lifestyle. Het standaard 26cm dikke matras blijft, indien gecombineerd met een topper, volledig zichtbaar en kan in iedere kleur worden afgewerkt. De luxe en kleurrijke uitstraling nodigt uit voor een comfortabele nachtrust.

Het matras wordt gedragen door een speciaal voor de hotellerie ontwikkelde (double) carrier die het matras goed ondersteunt en standaard is voorzien van een vlakke lattenbodem. De zachte “bumper” rand van het ledikant is een gastvriendelijk detail dat voorkomt dat men zich pijnlijk kan stoten.

Kies zelf de kleur van het matras en de drager

Stel eenvoudig je eigen bed samen

Het MatrazZ™ systeem is er in 160, 180 en 200 breed en kan zowel met 2 losse matrassen of 1 groot matras worden geleverd. De standaard lengtemaat is 200 of 210 cm. De matrashoes wordt standaard met witte zijkanten uitgevoerd en is afritsbaar en wasbaar. Gekleurde zijkanten kunnen ZONDER meerprijs worden geleverd met ruime keuze uit onze stofcollectie.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!