Het beste hotelbed nu ook bij u thuis!

Geplaatst op
interiordirect.nl

Als mens brengen we gemiddeld één derde van ons leven door met onze ogen dicht. We slapen, we hebben mooie dromen en genieten van een deugddoende rust. Heel paradoxaal is slapen een “actief proces” en bepaalt het in sterke mate de kwaliteit van onze waaktoestand. In onze slaap rusten we uit, verwerken we ervaringen van de dag en laden we ons op voor de volgende dag.

Uniek product

Het TopperBox™ slaapsysteem is ontwikkeld om de hotelgast een optimale slaapervaring te bieden. Het gebruik van van natuurlijke en duurzame (brandvertragende) materialen, warmteregulatie, vochtregulatie en ventilatie in combinatie met een ergonomisch verantwoorde ondersteuning zijn in hoge mate bepalend voor de kwaliteit van de slaapbeleving. De TopperBox™ is een uniek product. Door haar samenstelling is het TopperBox™ systeem in staat om een zeer breed publiek te kunnen bedienen. Het slaapsysteem is speciaal ontworpen voor een luxe hotelomgeving in de wetenschap dat iedere hotelgast zo zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om slapen. Door het gebruik van de best geschikte materialen, hypoallergene stoffen en te zorgen voor een goede ventilatie garanderen wij je een nachtrust om van te dromen!

Goede nachtrust

Een memorabel verblijf in een hotel wordt vooral bepaald door een goede nachtrust in een mooie en comfortabele omgeving. Zou het niet mooi zijn dat je, na je overnachting in het hotel, het hotelbed zou kunnen meenemen? Zeg maar hotel at home. Het ultieme hotelkamer gevoel in je slaapkamer. Dat kan met TopperBox™. Wij geven je de gelegenheid om thuis elke nacht op je favoriete hotelbed te slapen.

Heb je onlangs overnacht op een Topperbox slaapsysteem in een hotel en overweeg je het bed aan te schaffen? Dan betalen wij je overnachting. Stuur je factuur op en dan ontvang je van ons een kortingscode die je kunt gebruiken tijdens het afrekenproces. Meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.