Kleuren

Design your own

Een groot deel van onze meubelen kunnen we speciaal voor jou in de juiste kleur of gewenste maat leveren. Check hiervoor de pagina’s met de mogelijke stofkleuren, leerkleuren en/of houtkleuren. Verder staan bij elk model de kleuren waarin ze leverbaar zijn en tevens een link naar relevante pagina’s. Hoe goed wij ook proberen om goede foto’s te maken, kleuren op de foto wijken altijd af van de werkelijkheid. Het is mogelijk om een kleurstaal aan te vragen.

Meubelstoffen
Van de meubelstoffen die wij in collectie hebben kun je ook losse metrages bestellen. Een deel van deze collectie hoogwaardige kwaliteitsstoffen bestaat uit een percentage natuurlijke vezels. Zoals katoen, linnen of wol. De stoffen zijn hierdoor zacht en natuurlijk. Het aanbod in onze collectie is groot, we bieden veel verschillende combinaties van kleuren, stofsamenstelling en design. Voor iedereen een tijdloze keuze.

Outdoorstoffen
Naast de reguliere meubelstoffen bieden wij ook outdoor stoffen aan. De Agora outdoor collectie omvat een groot scala aan hoogwaardige, onderhoudsarme stoffen die bij uitstek zeer geschikt zijn om een loungeset of bootkussens mee te bekleden. Deze stoffen zijn waterafstotend, chloor- en zeewaterbestendig en vlekwerend behandeld. De collectie is niet alleen geweldig mooi qua kleuren, structuren en dessins maar ook sterk geïnspireerd op de laatste modetrends. Bijkomend voordeel is dat ze ook zeer geschikt zijn om eetkamerstoelen mee te bekleden.

Kunstleder
Daarnaast bieden we nog een uitgebreide collectie kunstleder. Onze kunstledercollectie blijft continu in beweging en hier komen dan ook regelmatig mooie nieuwe producten bij. Binnen deze  collectie zorgen wij ervoor dat je een uitgebreid kleurenpallet terugvindt tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij zijn de FR-artikelen brandvertragend. Kunstleder of skins zijn een goed alternatief voor leder. Met talloze lederen structuren, aspecten en natuurlijke kleuren laat deze collectie niets te wensen over en sluit zij aan bij de laatste woontrends.

 

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag verder.