Klantenservice

PRIJZEN
De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

ONZE BETALINGSCONDITIES
Bij koop op afstand ga je akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden. De betalingstermijn is direct.

BETAALMOGELIJKHEDEN
Je kunt bij de interiordirect.nl op de volgende manieren betalen:

  • iDeal (online betalen via uw eigen bank)
  • SEPA bankoverschrijving
  • Bancontact

MAAT- EN KLEURVERSCHILLEN
De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar je dient rekening te houden met een eventueel kleur-, maat- of modelverschil. De aangegeven maatvoering bij de producten is ter indicatie. De producten worden niet op ware grootte afgebeeld.

VERZENDEN
Wij streven er naar om je bestelling na ontvangst van de betaling binnen de afgesproken levertermijn te bezorgen. De bestelling wordt netjes verpakt en aangeboden.

LEVERING
Alle bestellingen worden geleverd tot aan de voordeur. Bij flats en appartementen tot aan het gebouw. De goederen worden dus niet naar boven bezorgd. Voor zware goederen kan je hulp gevraagd worden bij het uitladen. Je kan ook gebruik maken van onze montage service. Indien je van deze dienst gebruik wilt maken dan kan je een vrijblijvende offerte opvragen via: info@interiordirect.nl

VERZENDKOSTEN
Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden. Bij bestelling tot 50 euro wordt er 6,50 euro verzendkosten in rekening gebracht.

RUILEN/RETOURNEREN
Wij doen er alles aan om je een perfect product te leveren. Wilt je een artikel retourneren? Dan vragen wij je de volgende procedure aan te houden:
1. Meld de retourzending s.v.p. vooraf en binnen 14 dagen na levering per e-mail aan info@interiordirect.nl. Vermeld in deze mail de reden van de retourzending. Indien je het wilt ruilen voor een ander product, vermeld dit dan duidelijk, dan kunnen wij checken of het artikel voorradig is en dit direct voor je reserveren. Je krijgt hierover bericht.
2. Wij kunnen de artikelen niet terugnemen of ruilen als:
a. De artikelen niet meer voorzien zijn van de originele verpakking;
b. De artikelen gebruikt zijn;
c. Het product reeds geopend en/ of gebruikt is;
d. Het artikel op bestelling voor je gemaakt is;
e. Je de bijgevoegde gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
3. Verzend de retourzending goed verpakt, voldoende gefrankeerd en in de originele staat aan: Interiordirect.nl t.a.v. Ruilen en retouren, Van Vlissingenstraat 7, 9403 BB Assen.
4. De kosten van de retourzending komen volledig voor je eigen rekening. Franco en rembourszendingen worden door Interiordirect.nl niet geaccepteerd. Indien je ruilt en opnieuw artikelen krijgt toegestuurd, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Je blijft tot ontvangst van de goederen door Interiordirect.nl zelf verantwoordelijk voor deze goederen.
5. Interiordirect.nl heeft het recht om in geval van door jou veroorzaakte schade of transportschade aan retour gezonden artikelen kosten in rekening te brengen.
6. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden, zullen wij in geval van ruilen het nieuwe artikel (indien voorradig) zo spoedig mogelijk aan je toezenden.
7. Indien je geen vervangend artikel wenst, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening over. Indien het en “sale” of “outlet” artikel betreft dan ontvang je van ons een tegoedbon.

Klachten of retouren die zonder overleg met ons geretourneerd worden kunnen niet inbehandeling worden genomen.

OVERIGE VRAGEN
Heeft je nog vragen (FAQ)die op de website niet beantwoord worden, stuur dan even een mail naar: info@interiordirect.nl. We helpen je graag!

POSTADRES
Interiordirect.nl
p/a Roburn bv
Van Vlissingenstraat 7
9403 BB Assen

E-mailadres: info@interiordirect.nl
KvK-nummer: 08047832
BTW-identificatienummer: NL804388337B01
EORI-nummer: NL804388337

DISCLAIMER

De website www.interiordirect.nl is eigendom van Roburn bv. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Interiordirect.nl

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Interiordirect.nl behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.